Om oss

Kristian Bjørnstad

Kristian Bjørnstad

Kristian Bjørnstad ser potensiale i folk og sted og har et stort engasjement for god natur- og kulturformidling.

Kristian er sertifisert guide-trainer og norgeskoordinator for organisasjonen Interpret Europe, og utdannet samfunnsviter og pedagog.

Han har erfaring fra verdiskapingsarbeid basert på natur- og kultur for organisasjoner og bedrifter. Han har bl.a. vært sentral i utviklingen av natur- og kulturparker på nasjonalt nivå i Norge.

For over ti år siden jobbet han med interpretasjonsplanlegging som metode og har siden brukt dette i ulike prosjekter og oppdrag. Med sin base i Trysil er han også engasjert i satsingen på naturbasert reiseliv, guiding og skogopplevelser i Trysilvassdragets Skogeierlag.

Kontakt Kristian - kristian@trysilvassdraget.no

Synnøve, Foto Anders Nyhuus

Synnøve Galaasen Olsen

Synnøve er utdannet kokk, og har en bachelor i hotelledelse ved Hotellhøyskolen i Stavanger. Hun ble tildelt Askeladdprisen for årets unge bygdegründer i 2014.

Synnøve har bla drevet sitt eget spisested på hjemgården med fokus på historiefortelling og lokale råvarer. Nå er Synnøve med å administrerer og legger til rette for kurs og konferanser i interpretasjon i Norge sammen med Kristian Bjørnstad.

Med sin base i Trysil er Synnøve engasjert i satsingen på naturbasert reiseliv, guiding, mat, og skogopplevelser i Trysilvassdragets Skogeierlag.

Kontakt Synnøve - synnove@trysilvassdraget.no