Om oss

Kristian Bjørnstad er sertifisert kursholder for Interpret Europe. Foto: Hans Ola Østby
Kristian Bjørnstad

Kristian Bjørnstad

Kursleder og norgeskoordinator for Interpret Europe

Kristian Bjørnstad ser potensiale i folk og sted og har et stort engasjement for god natur- og kulturformidling. Han er sertifisert guide-trainer og norgeskoordinator for organisasjonen Interpret Europe, og utdannet samfunnsviter og pedagog.

Kristian har erfaring fra verdiskapingsarbeid basert på natur- og kultur for organisasjoner og bedrifter. Han har bl.a. vært sentral i utviklingen av natur- og kulturparker på nasjonalt nivå i Norge.

For over ti år siden jobbet han med interpretasjonsplanlegging som metode og har siden brukt dette i ulike prosjekter og oppdrag.

Sandy Colvine. Kursholder i interpretasjon og skriving. Foto: Hans Ola Østby
Sandy Colvine

Sandy Colvine

Kursholder i skriving og medlem av Interpret Europes styre

Sandy Colvine is a certified interpretive guide trainer, interpretive writer and member of Interpret Europe board.

He is a self-employed local development consultant specialising in local and rural tourism and heritage interpretation. He lives near Avignon, France but travels throughout Europe and is a frequent visitor to Norway.

Sandy is hired in to contribute to some of our workshos and courses.

Synnøve er organisator og praktisk tilrettelegger på verkstedene. Foto: Hans Ola Østby
Synnøve Galaasen Olsen

Synnøve Galaasen Olsen

Administrasjon og nettansvarlig

Synnøve er utdannet kokk, og har en bachelor i hotelledelse ved Hotellhøyskolen i Stavanger. Hun ble tildelt Askeladdprisen for årets unge bygdegründer i 2014.

Synnøve har bla drevet sitt eget spisested på hjemgården med fokus på historiefortelling og lokale råvarer. Nå er Synnøve med å administrerer og legger til rette for kurs og konferanser i interpretasjon i Norge sammen med Kristian Bjørnstad.

Trym Holt Rudshaug

Trym Holt Rudshaug

Kurs og nettverkskoordinator

Trym koordinerer nettverket for interpretasjon i Norge. Gjennom Norske Parker organiserer han fagrelevante seminarer og kurs i Interpretasjon.

Han er naturguide og historisk formidler, og trives aller best langs en ørretbekk. På fritiden er han ofte å finne i et historisk kostyme for å tilrettelegge for god historisk formidling.

Trym arbeider for å gjøre naturveiledningen i Norge til god og målrettet kommunikasjon.