Interpretasjon for engasjerende besøksopplevelser.

Certified Interpretive Host course (CIH)

Et godt vertskap bidrar til å skape gode besøksopplevelser for sine gjester. Det gjelder like mye om du arbeider i en reiselivsbedrift, i et bygdemuseum, privat, kommunalt eller på et natursenter.

Med interpretasjon kan du trene opp praktiske ferdigher som kobler riktig informasjon til gjestenes kunnskap og forventninger. På våre kurs får du hjelp til å tilrettelegge for gode førstehåndsopplevelser og lage formidlingstemaer som fungerer ovenfor ulike typer gjester. Dette skaper både dypere mening og gode koblinger for gjestene og vertskapet. 

Dette blir det merverdi av!

Men gjester i dag krever alt mer av sitt vertskap og de vil ofte ha noe mer enn bare god service. Mange vil ha autentiske og berikende besøksopplevelser. Det å øke kvalitet og tilfredshet i opplevingsprodukter kan være med øke gjestenes betalingsvilje.

Vårt vertskapskurs er et 16 timers kurs over to dager. Det passer for deg som er i direkte kontakt med gjester. Om det er i skranken på kommunehuset, i butikken, reiselivsbedriften eller i restauranten.  

På kurset jobber vi med praktiske oppgaver innefor formidling og presentasjon. Du får jobbe med oppgaver med utgangspunkt i din bedrift, arbeidsplass.  Kurset avsluttes med en eksamen hvor du må holde en presentasjon, og en hjemmeoppgave. Bestått kurs gir en sertifisering fra Interpret Europe, og gis etter evaluering av eksamensoppgavene. Diplom på bestått kurs blir sendt i etterkant om du består eksamen. 

Vi holder kurs i hele Norge, og kursholder er sertifisert kursholder gjennom Interpret Europe, Kristian Bjørnstad. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om interpretasjon og vertskapskurs. 

Guidekurs

Vi holder guidekurs innenfor interpretasjon i Norge med sertifiserte kursledere fra hele Europa.

Hva er interpretasjon?

Usikker på hva interpretasjon er og hva det kan brukes til ? Her leser du mer fagområdet.

logo, Interpret Europe

Interpret Europe

Les om vår samarbeidspartner.


Del dette:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email